Verzenden v.a. €1,95  ||  Gratis v.a. €50 NL of €80 BE

Wil je leren naaien op je eigen tempo? Wil je niet vastzitten aan een meerjarige opleiding? In de Sew Academy van Stip & Stof heb je de mogelijkheid om te leren naaien met korte lesmodules. De modules bestaan uit maximaal 10 lessen. Doe je er korter of langer over? Geen probleem Je bepaalt zelf het tempo.

Lijkt het jou leuk om nieuwe technieken en vaardigheden te leren? Dan zijn de lesmodules ideaal voor jou.

Wanneer je kiest voor een lesmodule, volg je een lessenreeks rond een bepaald onderwerp. Je ontvangt van ons een werkboek met alle informatie en daarnaast krijg je natuurlijk ook begeleiding.

Een lesmodule bestaat uit 3 tot 10 lessen. Deze zijn inbegrepen bij de prijs. Heb je extra lessen nodig? Dan kun je deze bijkopen voor €10 per les.

Een lesmodule kun je op twee manieren volgen:

 

Met persoonlijke begeleiding tijdens de naailessen in de SEW Academy

Wanneer je kiest voor persoonlijke begeleiding, sluit je gewoon aan bij de groepslessen van de SEW Academy. Deze vinden plaats op woensdagavond en donderdagochtend. Je bent zelf vrij om te kiezen wanneer je komt.

Persoonlijke begeleiding is wat ons betreft echt een aanrader. Zeker voor beginners. Je hebt direct antwoord op je vragen en kunt kennis uitwisselen met medecursisten. Daarnaast werkt het ook nog eens heel erg motiverend.

Thuis met online support

Vind je het fijner om te werken vanuit huis? Dan kun je de lesmodules ook volgen als thuiscursus. In dit geval ontvang je van ons een werkboek en krijg je 3 tot 6 maanden online support (afhankelijk van de module die je kiest). Dit kan via mail, maar ook via Skype.

Wil je meer weten over de lesmodules? Neem eens een kijkje op de FAQ-pagina of neem contact met ons op.

De waardering van stipenstof.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 35 reviews.