Verzenden v.a. €1,95  ||  Gratis v.a. €50 NL of €80 BE

Renske van de Velde

Eigenaar stip & stof

Kledingstukken die niemand heeft en 100% uniek zijn. Dat is het allermooiste van zelf naaien. In 2010 kroop ik voor het eerst achter de naaimachine. En inmiddels kun je mij er wel elke dag vinden.  Ik gun iedereen prachtige kledingstukken die 100% bij jou passen. Met Stip & Stof help ik je graag op weg! Of je nu beginner bent of gevorderd. Er valt altijd wel iets te leren.  

Over Stip & Stof

Stip & Stof is opgericht in 2018. Met de gedachte dat zelfgemaakte kleding altijd de mooiste kleding is. Iedereen herkent wel de situatie dat kleding uit de winkel niet helemaal perfect zit. Of dat je een dubbelganger tegenkomt op straat: dat kledingstuk ga je echt nooit meer dragen. 

Voor mij was het altijd een uitdaging om producten te vinden die perfect bij mijn wensen aansloten. Zelf maken bleek de beste optie te zijn. En ik kreeg het naaivirus goed te pakken.

Het begon met een kleurrijke laptoptas. En al snel volgden er zelfgemaakte babyspulletjes en kleding. Elk product dat ik met mijn eigen handen heb gecreëerd, ben ik zo enthousiast over. Het voelt uniek en past helemaal bij mij. En dat gevoel wil ik ook heel graag overbrengen op anderen door middel van de naailessen in de SEW Academy en de verkoop van de mooiste materialen om mee te werken.

Met Stip & Stof wil ik jou laten zien dat kleding maken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Zin in een kopje thee? Kom gezellig langs bij ons in het atelier of neem een kijkje tussen onze producten in de webshop.

Liefs, Renske

De waardering van stipenstof.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 35 reviews.