✔  Verzenden vanaf €1,95   ✔ Gratis boven de €50 in NL  ✔  Persoonlijk advies

Hoi, ik ben
Renske

 

Naaidocent, kleuranalist
en founder van Stip en Stof

Toen ik begon met naaien, liep ik tegen veel problemen aan. Waar moet ik beginnen? Heb ik nu wel de juiste stof gekozen? En ga ik dat kledingstuk wat ik wil maken ook echt dragen? Ik volgde verschillende opleidingen en cursussen om het perfecte antwoord te krijgen op deze vragen. Zodat ik jou kan helpen met het maken van jouw lievelings kledingstuk!

Mijn verhaal

Hoe het begon

Het vinden van perfecte kledingstukken in de winkel was altijd een uitdaging. Het paste niet bij mijn figuur, de details waren niet mooi of de kleur stond me niet. Shoppen met mij was dan ook niet echt een pretje (sorry). Toen ik zelf leerde naaien ging er een wereld voor mij open. Ik kon zelf kiezen welke kleur het kledingstuk moest zijn, van welke stof het moest worden gemaakt. En de details waren ook nog eens eenvoudig aan te passen. Zo draag ik voortaan de kleding die bij mij past. En geloof me, dat is het fijnste wat er is.

nodig naailes starten naaien

Ik hou niet van zwart, witte en grijze kleding. Mijn basics zijn groen en roze.

Ik geloof dat iedereen kan naaien. Het is een kwestie van het vinden van een manier die bij jou past.

Ik laat jou graag zien welke kleuren bij jou passen. Zo kies je voortaan een stof die bij je past en niet een stof die je alleen maar leuk vindt. Dat zorgt ervoor dat je het kledingstuk ook gaat dragen.

Wat ik doe

Kleuradvies, naailes en materialen

Voor het maken van jouw lievelings kledingstuk kun je bij mij terecht. Leer jouw beste kleuren kennen tijdens een kleuranalyse. Leer naaien als de beste tijdens de (online) naailessen of koop de fijnste materialen. Persoonlijk geselecteerd door Renske.

Get In Touch

  • renske@stipenstof.nl
  • 0644768913

Afspreken of een vraag?

De waardering van stipenstof.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 20 reviews.